Oplev den nye T-Cross, som lige nu er på lager.

T-Cross har SUV-appeal, fleksibilitet, connectivity, høje sikkerhedsniveau og fås fra kr. 199.990.*
Du kan også privatlease T-Cross fra kr. 2.799**. 

Den nye T-Cross er stor på SUV-appeal, rummelighed, fleksibilitet og praktiske egenskaber, der tilsammen skaber en særdeles alsidig SUV. Den er marginalt længere end en Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret, hvilket giver bedre udsyn og rummelighed. 

Rummelig kabine og fleksible løsninger

Samtidig sætter interiøret ny standard for fleksibilitet takket være et bagsæde, der er længdeforskydeligt med op til 14 centimeter, så bagagerummet kan udvides fra 385 liter til 455 liter, hvis det skubbes helt frem. Lægges bagsædets ryglæn ned, er der hele 1.281 liters bagagerum til rådighed, og på de to øverste udstyrstrin er T-Cross ydermere udstyret med et passagersæde foran med nedfoldeligt ryglæn. 

Blandt de sikreste i klassen
T-Cross imponerer ikke kun med rummelighed og fleksibilitet, den hører til blandt de absolut sikreste biler i klassen og kommer standardudstyret med assistentsystemer, der normalt er forbeholdt større biler. Blandt det omfattende sikkerhedsudstyr i T-Cross kan nævnes Blind Spot sensor, Lane Assist, adaptiv fartpilot, eCall og Front Assist med City Emergency brake og fodgængerregistrering. 

To motorer, tre udstyrstrin og masser af muligheder
T-Cross kommer i første omgang med to effektive og brændstoføkonomiske 3-cylindrede 1,0 TSI-benzinmotorer, der begge er momentstærke og byder på gode præstationer og et højt niveau af køreglæde. 

T-Cross 1,0 TSI med 95 hk og 115 hk
Den ene motor yder 95 hk og har 5-trins manuel gearkasse, hvor den anden har 115 hk og 6-trins manuel gearkasse, og sidstnævnte motor kan for en merpris på 20.000 kr. også kombineres med en 7-trins DSG-gearkasse, der leverer kørekomfort af høj klasse.

T-Cross, Life og Style
T-Cross tilbydes i tre udstyrstrin kaldet henholdsvis T-Cross, Life og Style. Priserne starter ved 199.990 kr. for en T-Cross udstyret med en 95 hk 1,0 TSI-motor, længdeforskydeligt bagsæde, el-indstillelige sidespejle med varme, LED-kørelys, LED-baglygter, el-ruder for og bag, Radio Composition Media med 8” touchskærm i farve og adaptiv fartpilot. 

Næste trin er T-Cross Life med en 95 hk 1,0 TSI-motor, der koster fra 226.495 kr. og kommer udstyret med detaljer som sort tagræling, Multifunktionslæderrat, 16” alufælge, variabel bagagerumsbund og fremklappeligt passagersæderyglæn, der løfter fleksibiliteten til et nyt niveau for biler i denne klasse.

Topversionen af T-Cross kaldet for Style giver ekstra køreglæde og komfort, og tilbydes udelukkende med en 115 hk 1,0 TSI-motor til priser fra 256.495 kr. T-Cross Style er veludstyret og byder på karakteristiske LED-forlygter, sølvfarvede tagrælinger, parkeringssensorer, ambientebelysning interiøret, sportskomfortsæder og 17” letmetalfælge.

Byg din T-Cross

T-Cross som privatleasing
Du kan nu også få T-Cross som privatleasing fra kr. 2.799,- og med kr. 15.000,- i førstegangsydelse.**

Se flere priser

Læs mere om den nye T-Cross


*T-Cross fås fra kr. 199.990,- CO2-udslip 111-112 g/km. 20,4 km/l. A-A+ . Bilen er vist med ekstraudstyr.

**T-Cross 1.0 TSI 95 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 17,2 km/l, CO2-udslip 131 g/km. A+. Førstegangsydelse: kr. 15.000,-. Samlet pris for 36 mdr./15.000 km/år: kr. 115.764,-. Positiv kreditgodkendelse kræves. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Bilen er vist med ekstraudstyr.