Den nye Volkswagen Transporter 6.1 - Book en prøvetur

I mere end 70 år har "Transporter“-modellen været på markedet i forskellige generationer og fungeret som køretøj for håndværks- og transportvirksomheder samt som servicebil. Og i den periode har den udviklet sig fra at være en praktisk løsning til presserende transportopgaver til at være navngiver og målestok for hele klassen. For det vigtigste er og har altid været at gøre arbejdet bedst muligt for dig.

Den nye Transporter 6.1 er klar

Nye førerassistentsystemer, nye smarte funktioner og nye detaljer i kabinen, der gør arbejdsdagen mere komfortabel er noget af det, du finder i den nye Transporter. Den nyeste opdatering af ikonet har fået navnet Transporter 6.1 og den kan nu opleves hos os.

Tag det helt afslappet på de anstrengende dage

Hver dag sørger du for, at masser af materiale og hele dit mandskab kommer godt fra A til B. Derfor sørger Transporter 6.1 for, at du også har det godt undervejs. Dens ergonomiske førerarbejdsplads, det indstillelige rat og førersæde, den formstabile komfortpolstring og det nyudformede instrumentpanel gør kørslen så komfortabel som muligt for dig.

Takket være fremragende udsyn hele vejen rundt kan du holde bedre øje med omgivelserne – også i travle byer og på uoverskuelige byggepladser. Og når den holder parkeret, er den dit mobile kontor.

Book en prøvetur

8d9c6da9-760c-4486-8cec-c4ca359602db_637095229292681834.jpg

Vi har den nye Volkswagen Transporter 6.1 på lager og klar til en uforpligtende prøvetur. Så kig ind og gå din måske næste varebil efter i sømmene.

Book prøvetur

Kontakt vores ErhvervsCenter

Mere om Volkswagen Transporter 6.1