1/8-2017

Car Holding Gruppen overtager Volkswagen Frederikssund

En af Sjællands største bilkoncerner, Car Holding Gruppen, der består af Autohuset Glostrup, Autohuset Glostrup-Valby, Autohuset Ringsted samt Kronborg Auto i Helsingør, fortsætter med at ekspandere på Sjælland. Tidligere på året overtog Car Holding Gruppen Valby Autoforum og omdannede den til Volkswagen forhandler. Nu har Car Holding Gruppen overtaget Volkswagen Frederikssund.

Overtagelsen sker som led i Car Holding Gruppens fortsatte vækststrategi, samtidig med, at overtagelsen af Volkswagen Frederikssund også er et led i strategisk satsning, hvor man bedre kan servicere de større kunder på Sjælland.

”Med bilhuse i Glostrup, København, Helsingør, Ringsted og nu Frederikssund, er Car Holding Gruppen nu godt rustet til endnu bedre at kunne servicere især de store kunder, så de har optimale valgmuligheder på Sjælland,” siger adm. direktør i Car Holding Gruppen Michael Therkildsen. Han peger samtidig på, at Frederikssund en by i rivende udvikling. ”Med etableringen af bl.a. den nye bydel Vinge markerer Frederikssund sig jo som en by med store ambitioner. Vi ser derfor et kæmpe potentiale i Frederikssund og omegn og vi har over de kommende år en klar forventning om at vokse på både eftermarkedet og antallet af solgte biler, Fortæller Micheal Therkildsen.

Alle medarbejdere fortsætter i det nye og større set up. En af de tidligere ejere Morten Ratje fortsætter som direktør frem til udgangen af året og sikrer derved en glidende overgang til salgschef Johnny Gaardsøe, der overtager som daglig leder den 31-12.

Nye opkøb på vej

Car Holding Gruppen er gennem en årrække vokset både organisk og via opkøb. Koncernen beskæftiger med købet af Volkswagen Frederikssund 200 medarbejdere og forventer at omsætte for 750 millioner kr. i 2017. Men Michael Therkildsen og resten af Car Holding Gruppen har allerede kig på nye opkøbsemner.

”Vi er i fuld gang med at geare virksomheden til nye forretningsområder og ændret forbrugeradfærd. Derfor er vi allerede i gang med nye, spændende opkøbsemner, så vi kommer til at ligge godt til i den positionskamp, der i øjeblikket udkæmpes i bilbranchen mod en konsolidering med færre ejerskaber men med uændret antal salgssteder, siger Michael Therkildsen.

Ifølge Michael Therkildsen køber Car Holding Gruppen både store og mellemstore forhandlere med den rigtige beliggenhed, og som har et indtjeningspotentiale, når der tilføres flere kompetencer og stordriftsfordele.

”Vi har opbygget en dynamisk organisation, der er gearet til at udvide med nye partnerskaber, og vi har en klar strategi, når vi kobler nye forhandlere på. Det er primært forhandlere med de samme brands, vi repræsenterer – VW, Skoda og Renault, der samlet set har 30 procents markedsandel i Danmark,” forklarer Michael Therkildsen.

 

Om CarHolding Gruppen

CarHolding Gruppen er ejet af Michael Therkildsen og de tre partnere Christian Nielsen, Steen Bertelsen og Jan Klausen. Koncernen beskæftiger 200 medarbejdere fordelt på fem afdelinger – Autohuset Glostrup, Autohuset Glostrup-Valby, Autohuset Ringsted, Kronborg Auto i Helsingør og Autohuset Frederikssund. Autohusene i CarHolding Gruppen sælger både Volkswagen, Skoda og Renault modeller.

Yderligere oplysninger:
Michael Therkildsen, adm. direktør Car Holding Gruppen tel. 21648230