Test af Volkswagen ID. Buzz Cargo og den nye Amarok

Henrik Dreboldt er på banen med to videoer, hvor du kan se og høre hans og et par gæsters vurdering af disse to nye skud på Volkswagen-stammen.

Når Kuffert & Kørehandsker er på banen med biltests, sker det som regel en god blanding af faktuel viden og god underholdning. Den første video, hvor ID. Buzz Cargo testes, hvor Bertel Henning gør Henrik Dereboldt selskab, er da heller ingen undtagelse.

Et godt alternativ

Henrik's vurdering er, at ID. Buzz Cargo er elektrisk elbil med imponerende pladsforhold. Med en rækkevidde på ca. 415 km (wltp), et batteri på 77 kWh, en stærk elmotor på 204 hk og en lynladekapacitet på op til 170 kW, synes den oplagt som alternativ for en række brancger. Men det er ikke kun erhvervsfolk, der kan få glæde af ID. Buzz Cargo. Henrik Dreboldt drømmer fx selv om at bygge den om og tage på eventyr i den.

Mere om ID. Buzz CargoMade in Africa

Tidligere på vinteren fløj Henrik til Sydafrika for at prøve den helt nye Volkswagen Amarok, som produceres netop her. Både udgaven med V6 og 240 hk og udgaven med en 2,0-liters turbodiesel og 204 hk. Den testes grundigt i terræn, på asfalt og på praktiske dyder. Henrik kalder blandt andet den nye Amarok "en rå 4X4 pickup med V6 dieselmotor, en anhængervægt på op til 3.500 kg og et lad, som i den mest rummelige udgave æder to europaller".

Mere om den nye Amarok

 

Kontakt os